НОВА ГОДИНА НА МАЛДИВИ с включена НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ ! 5 нощувки с включени закуски и вечери в Hotel Kandima Maldives 5*!

Малдивите са нарицателно за лукс, романтика, топлота, нежност, релакс и природни красоти, невероятно е колко много, представата, създадена от туристическата реклама, напълно отговаря на това, което намирате тук. Същото усещане за безвремие, същите цветове и гледки, същата безтегловност на тялото и духа, океана, пясъка, всичко е такова, каквото го видяхте в туристическата брошура.

Полетно разписание:
 TK1030 29DEC  София 2120 Истанбул 2340
 TK 730 30DEC  Истанбул 0210 Мале 1210
 TK 731 04JAN  Мале  2345 Истанбул 0625 – на 05.01
 TK1027 05JAN  Истанбул  0835 София 0855
Оферта №: 167096, почивка
Нощувки: 8 дни, 5 нощи
Транспорт: Самолет
Тръгва от: София
Маршрут: Малдиви

Програма

 • Ден 1
  Полет от летище София за Мале през Истанбул в 21:20ч. с Турски авиолинии. Кацане на летището в Истанбул в 23:40 ч.
 • Ден 2
  Полет за Мале в 02:10 ч. Пристигане в Мале в 12:10 ч. Посрещане от фирмата ни партньор и трансфер до избрания хотел с бързо скоростна лодка, хидроплан или вътрешен полет. Пристигане в хотела и настаняване. Нощувка.
 • Ден 3-6
  Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук. За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите.

  На 31.12.2019 посрещане на Новата 2020 година в избраният хотел! Честита Нова Година!

  Вече сте далеч от шума и стреса, вече сте на вашето място, мечтания остров, мечтания залив, един романтичен филм и като по чудо вие сте главните герои. Разходете се из вашия почти безлюден остров, милвайте водите на топлия океан, гмурнете се в тази жива вода, дом на повече от 700 вида риби. В открития океан можете да срещнете делфини, акули, гигантски скат.
 • Ден 7
  Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Трансфер до летището в Мале за полет на Турски авиолинии в 23:45 ч.
 • Ден 8
  Кацане на летището в Истанбул в 06:25 ч. Излитане за София в 08:35 часа и кацане на летище София в 08:55 часа.

Цени и дати

Цени

Дата на тръгване човек в двойна стая
27.12.2019 5459.20 лв. (*1)
Забележки за цени
*1  Sky Studio
Цената включва Цената не включва
 1. Самолетен билет София – Истанбул - Мале – Истанбул - София с Турски авиолинии с включен багаж до 40кг;
 2. Летищни такси;
 3. 5 нощувки със закуски и вечери;
 4. Новогодишна вечеря;
 5. Трансфери летище-хотел-летище с бързо скоростна лодка и вътрешен полет;
 6. Посрещане на място на Малдивите на английски или руски език;
 7. Медицинска застраховка на ЗАД "АРМЕЕЦ" с покритие 10 000 евро
 1. Разходи от личен характер;
 2. Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;
 3. Застраховка „Отмяна от пътуване“, която се сключва по желание на клиента. Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма със ЗАД „Армеец“, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва най-късно до 5 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия ориентировъчно е около 3% от застрахованата сума. Повече информация в офиса на фирмата.

Екстри

Необходими документи

  Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
  За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие).
  За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Забележки

  Информация за пътуването по чл.82 от Закона за туризма:
  Дестинация: Малдиви
  Хотел: Категория 5*
  При записване се внася депозит от 1500 лева, а пълно плащане се прави до 30 дни преди датата на заминаване.
  Офертата важи при минимум 15 туристи.
  Цената на екскурзията е калкулирана при курс на щатския долар 1 USD = 1.75 лв. При промяна на обменния валутен курс с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, ТО си запазва правото за прекалкулиране на основната пакетна цена, съобразно промяната на валутния курс.
  Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
  Срок за уведомление за несъбран минимум – до 30 дни преди датата на заминаване.
  Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата. Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

  Срокове за анулации и неустойки:
  при наличие на повече от 100 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа;
  от 99 до 80 дни преди датата на отпътуване – 10 % от стойността на ТП
  * до 79 дни до 31 дни преди отпътуване – размерът на депозита
  * от 30 до 0 дни - 100 % от стойността на ТП

  В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
  ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 29.11.2019 г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

  Туристическият пакет се предлага от туроператор Посока Ком ООД със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, ул. Сердика 12, тел: 070017107, e_mail: office@posoka.com

Промоции

Покажи още