Нова година 2018 в ДУБРОВНИК - 3 нощувки - SHERATON DUBROVNIK RIVIERA HOTEL 4*

 • 3 нощувки, 3 закуски, 2 стандартни вечери (блок маса) в хотел SHERATON DUBROVNIK RIVIERA 4*, Сребрено, Дубровнишка ривиера;
 • 1 обикновена вечеря до 19.00 до 20.00ч. на 31.12.2017;
 • напитка за добре дошли;
 • безплатно ползване на wellness центъра на хотела ( басейн, сауна, фитнес );
 • транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/;
 • водач от фирмата организатор;
 • екскурзоводско обслужване;
 • местен екскурзовод за обиколката в Дубровник;
 • групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец.
 • Оферта №: 57127, екскурзия
  Нощувки: 4 дни, 3 нощи
  Транспорт: Автобус
  Маршрут: Дубровник

  Програма

  • Ден 1
   1 ДЕН – 30.12.2017 /СОФИЯ – ДУБРОВНИК/
   Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 06.00ч. Пътуване през Сърбия и Босна и Херцеговина с кратки почивки за освежаване. Късно вечерта пристигане на Дубронишка ривиера, курорт Сребрено, разположен само на 6 км. от адриатическата перла - Дубровник. Настаняване в хотела. Късна вечеря. Нощувка.
  • Ден 2
   2 ДЕН – 31.12.2017 /ДУБРОВНИК/
   Закуска. Панорамен тур на Дубровнишка ривиера и Дубровник. Туристическа програма в стария град на Дубровник с местен екскурзовод (По време на програмата се посещават и туристическите обекти, за които има входна такса. Туристите, които не желаят да заплатят входните такси, изчакват групата отвън пред всеки обект, за да продължат с туристическата обиколка): улица Страдун, големият и малкия фонтан на Онуфрий, двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата Св.Спас, Францисканския манастир и Аптеката, Доминиканския манастир, Градската часовникова кула, Дубровнишката катедрала, църквата Св.Влах (покровителя на града), паметника на Орландо, паметника на Иван Гундулич. Свободно време в Дубровник. Връщане в хотела. Вечеря в ресторанта на хотела до 20.00ч. (По желание срещу доплащане Нощувка.
  • Ден 3
   3 ДЕН - 01.01.2018 /ДУБРОВНИК – или екскурзия до Котор, Будва и Цавтат*/
   Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Котор и Будва в Черна Гора и градчето Цавтат. (с допълнително заплащане) Преминаване на хърватско-черногорската граница. Отпътуване за Будванска ривиера и известния черногорски курорт Будва. Туристическа обиколка в старият град на Будва: придвижвайки се по тясните улички и площадчета ще стигнем до църквата Св.Троица, катедралата Св.Йоан и Цитаделата. Желаещите могат да се качат на върха на Цитаделата откъдето се открива прекрасна гледка към близкият остров Св.Никола и цяла будванска ривиера. Свободно време за обяд. Продължаване по маршрута за Котор, градът и природния район около него са включени в списъка на UNESCO. Туристическа обиколка в старият град: Западната порта на градските стени, Главния площад, Часовниковата кула, двореца на Дуковете, Византийския дворец, катедралата Св.Трифон. Кратко свободно време. Потегляне обратно към Хърватска. Посещение на градчето Цавтат известен като древният Епидавър на Адриатика, основан от древните гърци през 6в. пр.н.е. Свободно време за разходка по крайбрежната улица отрупана със сувенирни магазинчета, кафенета и рибни ресторанти. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
  • Ден 4
   4 ДЕН - 02.01.2018 /ДУБРОВНИК – СОФИЯ/
   Закуска. Отпътуване за България през Босна и Херцеговина по маршрут: Требинйе – Фоча – Вишеград. На Вишеград кратка фото-пауза при известния каменен мост над река Дрина – „Чуприята”. Моста е построен през ХVI век по инициатива на Мехмед паша - Соколлу и дело на великият архитект Синан. От 2007 г. е включен в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Романа „Мостът на Дрина” е най-добрата творба на Иво Андрич, нобелов лауреат за литература от 1961 г. Продължаване по маршрута: Чачак – Кралево – Ниш - София. Пристигане в София късно през нощта.

  хотел "SHERATON DUBROVNIK RIVIERA HOTEL 4*"  
  Разположение
  Хотелът се намира на самото крайбрежие на Адриатическо море, заобиколен от вечнозелена растителност и само на 5 минути шофиране от центъра на Дубровник. Разположен на първа линия в крайбрежното селище Сребрено.
  Описание
  Хотелът е идеален за тези, които търсят спокойна и релаксираща почивка далеч от тълпите туристи в Дубровник. Обектът разполага с изобилие от удобства, включително най-високо ниво на услугите в спа центъра, избор от заведения за хранене, предлагащи хърватска и международна кухня и басейни с чудесен изглед към морето. За децата е предвидена детска площадка и отделен детски басейн.
  Стаи
  Стаите са просторни и модерно обзаведени, снабдени със специално проектираните легла за максимален комфорт на хотелска верига SHERATON – Sheraton Sweet Sleeper Bed. Удобства в стаите: Климатик, телевизор с плосък екран, Wi-Fi, сейф, сешоар, балкон с директен или страничен изглед море, мини бар.

    Февруари 2018  
  П Вт Ср Ч П Сб Н
       
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
         
    Март 2018  
  П Вт Ср Ч П Сб Н
       
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
   

  Цени и дати

  Цени

  няма въведени цени
  Цената включва Цената не включва
  1. 3 нощувки, 3 закуски, 2 стандартни вечери (блок маса) в хотел SHERATON DUBROVNIK RIVIERA 4*, Сребрено, Дубровнишка ривиера;
  2. 1 обикновена вечеря до 19.00 до 20.00ч. на 31.12.2017;
  3. напитка за добре дошли;
  4. безплатно ползване на wellness центъра на хотела ( басейн, сауна, фитнес );
  5. транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/;
  6. водач от фирмата организатор;
  7. екскурзоводско обслужване;
  8. местен екскурзовод за обиколката в Дубровник;
  9. групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец.
  1. доплащане за празнична новогодишна вечеря в банкетната зала на хотела на 31.12.2017г. – 170 лева;
  2. входни такси за забележителностите по програмата;
  3. Дубровник - за посещение на Францискански манастир, Доминикански манастир, катедралата Маринино възнесение и двореца Княжев двор - възрастен 28 евро общо, дете до 14г. – 18 евро общо.
  4. екскурзия до Котор, Будва и Цавтат - 15 евро /организира се при група минимум 35 души, заявява се и се заплаща на място/.
  5. доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.
  6. доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева.

  Екстри

  Необходими документи

  • Валиден документ за самоличност.
  • За деца до 14 години задължително международен паспорт.
  • Непридружени лица под 18г. представят на граница нотариално заверена декларация от родителя/родителите си за правото да пътуват в чужбина.

  Забележки

  • Срок за записване: до запълване на свободните места.
  • Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
  • За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
  • Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
  • Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
  • Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
  • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка "Отмяна на пътуване" в ЗАД Армеец. *Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. *Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
  • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
  • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.