НОВА ГОДИНА 2018 в ШАБАЦ – Малкият Париж на река Сава - SPA HOTEL SLOBODA 4*

Шабац е град в западна Сърбия, в историко-географската област Мачва. Разположен е на брега на река Сава. Градът се споменава за първи път през 1454г. в архивите на Дубровнишката република под името Заслон. След пристигането на турците е преименуван на Бигир Делен, след това носи името Савациум. Днешното си име града най-вероятно получава от река Сава - Сава, Савац, Шабац.
Посочените цени са промоционални и важат за записване до 15.11.2017г.!


Цената включва:
 • 3 нощувки и 3 закуски в хотел SLOBODA 4* в Шабац;
 • 1 обикновена вечеря на блок-маса/на 30.12/;
 • ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ на блок-маса /на 31.12/ с включена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (от 21.00 до 02.00ч.) и жива музика;
 • ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ на блок-маса / на 01.01/ с включена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (от 21.00 до 02.00ч.) и жива музика;
 • Напитка за Добре дошли;
 • Безплатно ползване на следните услуги в СПА центъра на хотела: басейн, джакузи, сауна, солена стая за релакс, финландска сауна, тепидаруим, фитнес зала;
 • транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/;
 • водач от фирмата организатор;
 • екскурзоводско обслужване;
 • групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец.
 • Оферта №: 96982, екскурзия
  Нощувки: 4 дни, 3 нощи
  Транспорт: Автобус
  Маршрут: Шабац, Нова Година

  Програма

  • Ден 1
   1 ДЕН – 30.12.2017 /СОФИЯ – ШАБАЦ/
   Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград - Шабац. Пристигане в късния следобед. Настаняване в хотел Свобода 4* с напитка за добре дошли. Свободно време за разходка или ползване услугите на хотела. Вечеря. Нощувка.
  • Ден 2
   2 ДЕН – 31.12.2017 /ШАБАЦ/
   Закуска. Сутринта разходка в централната част на град Шабац: улица Караджорджева, улица Господар Еврем – запазена част от старият градски център, обявена през 2006г е за важен културно-исторически комплекс, Къщите-близнаци, първата народна аптека; сградата на Общината, Къща Крстманович, улица Масарикова, църквата Св. Апостоли Петър и Павел, сградата на Библиотеката, която някога приютявала Двореца на Епископите, останките от старата шабачка крепост - първоначално Заслон е бил само военна крепост и през много бройните битки често е променяла собствениците си – турци или унгарци. Крепостта се е намирала на стратегически важно място, на самия бряг на река Сава и първоначално е построена от големи дървени трупи, свързани помежду си с преплетени пръчки. Естествената й защита била от едната страна река Сава, а от другата страна голямо блато. Днес е оцеляла само южната половина от крепостта, с две кръгли кули и укрепления, а с годините северната част е отнесена от водите на река Сава. Свободно време за самостоятелна разходка, пазар или за ползване на услугите на хотела. Подготовка за празничната вечер. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с включена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (от 21.00 до 02.00ч.) и жива музика. Нощувка.
  • Ден 3
   3 ДЕН – 01.01.2018 /ШАБАЦ – НОВИ САД*/
   Късна закуска от 10.00ч. Свободно време за ползване услугите на хотела или по желание допълнителна екскурзия до Нови Сад. Нови Сад е столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепоста Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепоста е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Връщане в хотела. ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ с включена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (от 21.00 до 02.00ч.) и жива музика. Нощувка.
  • Ден 4
   4 ДЕН – 02.01.2018 /ШАБАЦ – СОФИЯ/
   Късна закуска от 10.00ч. Отпътуване за София по маршрут Шабац - Белград - Ниш - Калотина - София. Пристигане вечерта в София.

  хотел "Hotel Sloboda 4* "  
  Разположение
  Реновираният хотел SLOBODA 4* е разположен в самия център на град Шабац. Един от най-луксозните и реномирани хотели в цяла Сърбия..
  Описание
  Със своя изискан интериор, качествено обслужване и професионален персонал, хотел Sloboda е отличен като център на повечето събития в града, центъра на бизнеса и интелектуалния елит, но и култовата точка на новите поколения. Хотелът е домакин на различни тържества, сватбени и дипломни, а за бизнес срещи има голям конферентен център с четири мултифункционални зали. Гостите, които желаят да релаксират и пресъздадат в красивата околност, разполагат с модерен двуетажен спа и уелнес център с разнообразно предложение, както и фитнес център. Разполага с 2 ресторанта, лоби бар, кафе-сладкарница SPA § Wellness център: разполага с вътрешен басейн, джакузи, финландска сауна, парна баня, солена релакс стая, тепидаруим, фитнес център. Предлага се голямо разнообразие на масажи и процедури за отпускане – срещу допълнително заплащане.
  Стаи
  Хотела разполага с 42 двойни стаи, както и супериор стаи и сюити, обзаведени с климатик, Сешоар, Мини бар, Сейф в стаята, телевизия, Телефон с директно избиране, Wi-Fi, Халат за баня, Домашни пантофи.

    Февруари 2018  
  П Вт Ср Ч П Сб Н
       
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
         
    Март 2018  
  П Вт Ср Ч П Сб Н
       
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
   

  Цени и дати

  Цени

  няма въведени цени
  Цената включва Цената не включва
  1. 3 нощувки и 3 закуски в хотел SLOBODA 4* в Шабац;
  2. 1 обикновена вечеря на блок-маса/на 30.12/;
  3. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ на блок-маса /на 31.12/ с включена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (от 21.00 до 02.00ч.) и жива музика;
  4. ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ на блок-маса / на 01.01/ с включена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (от 21.00 до 02.00ч.) и жива музика;
  5. Напитка за Добре дошли;
  6. Безплатно ползване на следните услуги в СПА центъра на хотела: басейн, джакузи, сауна, солена стая за релакс, финландска сауна, тепидаруим, фитнес зала;
  7. транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/;
  8. водач от фирмата организатор;
  9. екскурзоводско обслужване;
  10. групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец.
  1. входни такси за туристическите обекти, разходи от личен характер, услуги в хотела които са заплащат.
  2. Екскурзия до Нови Сад – 15 евро (организира се при група от 30 души желаещи).
  3. доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.
  4. доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева.

  Екстри

  Необходими документи

  • Лична карта или задграничен паспорт.
  • За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
  • Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.

  Забележки

  • Срок за записване: до запълване на свободните места.
  • Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
  • За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
  • Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
  • Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
  • Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
  • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка "Отмяна на пътуване" в ЗАД Армеец. *Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. *Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.
  • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
  • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.