Лято 2018г. в БОДРУМ, самолетна програма със 7 нощувки, MANDARIN RESORT 4*


ЦЕНИТЕ СА С ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ И СА ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 С ДЕПОЗИТ ОТ 30%!
Бодрум е оживен и очарователен курорт на Егейско море, разположен на 2 съседни залива, разделени от крепоста Св. Петър, построена по време на кръстоносните походи от 15в. Хотелските комплекси са разположени в малки и живописни заливи, пръснати на целия полуостров! Покорява гостите си с безгрижен чар и магия, весел нощен живот, много атракции, забавления и допълнителни екскурзии! Полюбувайте се на крайбрежния булевард вечер и опитайте вкусни рибни специалитети в ресторантчетата около морето.
Старата част на града с ниски къщи в синьо и бяло, тесните улички с безброй магазинчета за антики и сувенири, носят духа на отминали времена. Ще намерите изобилие от кафенета, ресторанти, барове и нощни клубове, разпръснати по крайбрежната алея и подмамващи Ви да се включите в нестихващия купон.
Една от уникалните черти на Бодрум като курорт е, че освен възможности за развлечение през деня и различния нощен живот , се предлагат толкова много спокойни заливи, плажове и селища, където може да се насладите на прекрасната природа. Никой друг бряг по турско-егейското крайбрежие не предлага на своите посетители възможност да изживеят традиционната атмосфера само на няколко минути от сумотохата на модерните туристически центрове.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Самолетен билет София - Милас / Милас - София с чартърен полет (включва кетъринг по време на полетите).
 • Пътнически и летищни такси (които са в размер на 79 евро на човек към 12.01.2017).
 • 7 нощувки на база All Inclusive в хотел MANDARIN RESORT 4*.
 • Трансфери летище - хотел - летище
 • Медицинска застраховка с покритие 5 000 евро (с Assistance) на застрахователна компания България.
  ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Заминаване:09:00 София - 10:30 Милас (Бодрум)
 • Връщане:11:15 Милас (Бодрум) - 12:40 София
 • Авиокомпания:Bulgaria Air
 • Адрес на авиокомпанията:гр. София, бул. "Брюксел" № 1
 • Тип самолет:Airbus 320
 • номер на лиценз: BG 2407 - 12
 • Оферта №: 98813, почивка
  Нощувки: 10 дни, 7 нощи
  Транспорт: Самолет
  Маршрут: Бодрум, Last Minute

  Програма

  • Ден 1

   Чартърен полет от София/Терминал 2 - Бодрум. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.
  • Ден 2-7

   Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Нощувка.
  • Ден 8

   Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00ч. Багажът може да бъде оставен за съхранение в стая около рецепцията, предназначена за това. Свободно време. Трансфер до летище Бодрум и полет за София, Терминал 1.

  хотел "Mandarin Resort"  
  Разположение
  Хотелът е разположен в центъра на Бодрум и на разстояние 35км. до най-близкото международно летище.
  Описание
  Разполага със 109 стаи,с гледка към невероятните градини на хотела.
  Екстри хотел
  Бар, Басейн, Градина, Детегледачка, Джакузи, Магазин, Открит басейн, Пране, Ресторант, Сейф, Тенис, Тенис корт, Турска баня, Фитнес зала, Фитнес център, Шоу програми
  Екстри стаи
  Балкон / тераса, Баня/ WC, Директен телефон, Климатик, Мини бар, Сешоар, Събуждане по телефона, Телевизор, Ютия, собствен душ/баня, собствена тоалетна

  Цени и дати

  Цени

  Дата на тръгване човек в двойна стая
  16.05.2018 624.94 лв. 
  23.05.2018 624.94 лв. 
  30.05.2018 624.94 лв. 
  06.06.2018 624.94 лв. 
  13.06.2018 624.94 лв. 
  20.06.2018 646.46 лв. 
  27.06.2018 772.62 лв. 
  04.07.2018 804.89 лв. 
  22.08.2018 826.41 лв. 
  29.08.2018 826.41 лв. 
  05.09.2018 826.41 лв. 
  12.09.2018 804.89 лв. 
  26.09.2018 678.73 лв. 
  03.10.2018 672.86 лв. 
  10.10.2018 638.63 лв. 
  Цената включва Цената не включва
  1. Самолетен билет София - Милас / Милас - София с чартърен полет (включва кетъринг по време на полетите).
  2. Пътнически и летищни такси (които са в размер на 79 евро на човек към 12.01.2017).
  3. 7 нощувки на база All Inclusive в хотел MANDARIN RESORT 4* ALL.
  4. Трансфери летище - хотел - летище
  5. Медицинска застраховка с покритие 5 000 евро (с Assistance) на застрахователна компания България.
  1. Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане).
  2. Доплащане за медицинска застраховка за 8 дни за лица от 65 до 69 г. - 10 лв, от 70-79г. - 20 лв.
  3. Горивна такса.
  4. Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

  Екстри

  Необходими документи


   Валиден задграничен паспорт поне още 60 дни след крайната дата на престоя.

  Забележки


   УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
   1. Плащания:
   - Авансово плащане от 30% депозит на човек при записване.
   - Доплащане: до 20 дни преди датата на пътуване (с изключение на резервациите по промоция за ранни записвания, за които плащанията задължително трябва да са според условията в съответната промоция).
   - Минимален брой за осъществяване на пътуването - 100 човека.
   - Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
   2.Необходими данни за всички пътуващи:
   - Три имена на латиница по международен паспорт.
   - Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
   - Номер на паспорт и дата на валидност.
   УСЛОВИЯ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ:
   Цените са с включени отстъпки за ранно записване и са валидни само при направена резервация и плащане до обявените дати. Не се позволяват промени при вече направена и платена резервация за ранно записване.
   При невъзможност на туриста да пътува по резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
   В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по редовни тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.
   УТОЧНЕНИЕ:
   Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу и тя е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога са направени те. Ако има такова изменение, информация за стойността му се публикувана 20 дни преди датата на съответния полет и тази информация се предава на клиентите за този полет и те могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди отпътуването в агенцията, където са направили резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/.
   Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Милас : 600 долара на тон.
   Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Милас /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Милас - София/.
   ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
   Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
   Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
   Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г.
   УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
   1. Стаята на ПОТРЕБИТЕЛЯ е резервирана след 14.00 часа в деня на настаняване и трябва да се освободи до 12.00 часа в деня на напускане. Всеки по-дълъг престой се заплаща допълнително на място от туриста.
   2. Преди настаняване или след напускане съобразно обявените часове не се ползват никакви услуги в хотелите или същите се ползват срещу допълнително заплащане.
   3. Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря или All Inclusive (всичко включено). При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
   4. Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.
   5. При настаняване на трима души в стая с три легла в стандартна стая третият човек ползва отстъпка от цената и бива настанен на допълнително легло. Трети възрастен или деца се настаняват на стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.
   6. Настаняването в стаи с изглед към морето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявено доплащане за това и е заплатено предварително в офисите или представителствата на ТУРОПЕРАТОРЪТ.
   7. PROMO или ECONOMY стаи в хотелите са стаи на по-ниска цена с оглед на по-малък размер, крайна стая, без тераса, приземен етаж, по-малка баня, по старо обзавеждане или някакъв друг проблем;
   8. Всички деца в автобуса имат седалка